Klumme

Den. 15 maj var vi i zoologisk have om aftenen. Vi var inviteret af ISS. De havde lavet nogle boder hvor der var gratis mad og drikke. Mig og Frederik vi tog noget mad og drog ud for at se alle dyrene der var der. Det første dyr vi så var en tapir den var ret sjov.
Vi så også på et tidspunkt nogle isbjørne der slås og den ene var den største og den holdte den mindste nede under vandet.
Så gik vi hen til gederne og der var både små og store geder. Det sjoveste var, at mig og Alberte og Frederik vi stod og klappede en lille ged, også begyndte den at spise min finger det var ret sjov og gjorde ikke ondt.
Vi gik også over til giraf huset der var nogle store giraffer den ene af girafferne. Lige pludselig stak den hovedet ud af tremmerne og stod lige foran mig det var meget sjov:)
Vi kom også til kamelerne der stod vi og kikkede lidt. Der kom en kamel over til og så stak den hovedet ud til mig og så stod jeg bare og klappede den, det var sjovt;).
Her til sidst da gik vi hen til løverne og stod og kikkede lidt, lige pludselig kom der en løve hen til mig og kikkede mig ind i øjnene. Jeg tror den var sulten. Så jeg synes det ville være sjov at drille den lidt så jeg hoppede frem og tilbage. Så skete det lige pludselig hoppede den op af glasset som jeg stod foran og rev på det og jeg fik et kæmpe chok:)

Og så gik vi hjem :D


kærlig hilsen Laura